Wie we zijn & Wat we doen

Creativiteit, vakmanschap en oog voor perfectie. Drie termen die van toepassing zijn voor ons bedrijf.
Net als oog voor detail, meedenken en van alle markten thuis zijn.  

R&B interieurbouw is een klein zelfstandig werkend bedrijf dat is gevestigd aan bedrijventerrein De Poel in Goes. Eigenaar en oprichter Ron Bron is reeds vele jaren werkzaam op gebied van interieurbouw. Daardoor hebben we de kennis en de mogelijkheden uw wensen voor u te verwezenlijken . We beschikken over moderne machines die nodig zijn op het gebied van de interieurbouw. Ook werken we samen met meerdere zelfstandige en zeer ervaren vakmensen waaronder interieurbouwers , loodgieters, elektriciens spuiters en zelfs metaalbewerkers. Hierdoor is het dus mogelijk bijna iedere klus tot een goed eindproduct te brengen.

Producten & Diensten

Keukens   We maken keukens geheel op maat en kunnen het ontwerp verzorgen. Ook kunt u terecht met een geheel eigen ontwerp. We leveren kasten lade’s en alle benodigde apparatuur . Keukenbladen leveren we in alle soorten en maten van hout tot natuursteen.

Interieurs   Tafels, wanden, haarden, betimmering en ombouw.

Balie / bar   Een balie is meestal het eerste waar een bezoeker naar toe gaat. Om dan een goede eerste indruk te maken is dit het aangewezen object. Een balie of bar wordt vaak op maat gemaakt en kan desgewenst worden uitgevoerd in de huisstijl van uw onderneming.

Kasten   Boekenkasten of kledingkasten: geheel op maat in de door u gewenste uitstraling, sfeer en materialen. Van massief hout, edel-fineren, plaatmaterialen tot roestvrijstaal, aluminium en verschillende kunststoffen.

Montage   Natuurlijk het installeren van de door ons op maat geproduceerde kasten en meubels, maar ook bijvoorbeeld keukens.

Betimmering   Niet alleen binnenhuis maar ook interieurs van bedrijfsauto's of servicewagens en buitenkeukens.

Reparatie   Reparaties aan uw bestaande interieur van bijvoorbeeld keuken, kast of deur.

Verbouwen   Kleine bouwkundige ingrepen zoals het plaatsen van tussenwanden.

Neem een kijkje in onze portfolio voor voorbeelden en sfeerimpressies van onze projecten en diensten.